Teambuilding op een privé eiland

In een schitterend watergebied in Overijssel ligt het eiland waar je met jouw team twee geweldige dagen op en rond het water gaat beleven. Je krijgt volop de ruimte om  te ontmoeten, workshops te volgen en de verrijking te voelen van een paar dagen buitenleven op een van de mooiste plekjes van Nederland. Ga even helemaal offline en word je bewust van de geweldige natuur om je heen!

Business into The Waters:

buiten leven op een privé eiland…zeilen in oud-hollandse zeilpunters…gitaar bouwen & bespelen…buiten koken…buiten slapen…geen internet

Wat ga je doen tijdens de tweedaagse Business into The Waters?

De ‘heidag’ op dit eiland is iets unieks. Het is een origineel samengesteld programma waarin samenwerken, fun en verrijking samenkomen. Twee ongedwongen dagen om met je team op te laden en daarna weer geïnspireerd en gevoed naar huis te gaan. Het worden onvergetelijke dagen om nog lang van na te genieten!

Een impressie van de dagindeling:

Dag 1: ochtend- aankomst bij het vuur
Het eiland is alleen te bereiken met de benenwagen of per boot. Wanneer je rond 11 uur aankomt, dan pruttelt koffie en thee op een vuurtje en maken we kennis met elkaar. Vervolgens kies je je slaapplek, De tenten staan klaar, elke tent is voor 7 personen.
Je kunt ook buitenslapen als je wilt, of onder een tarp. 
Daarna stappen we in oud-hollandse punters en gaan het water op. Je kunt met deze punter
zeilen en punteren. Vooraf leer je hoe te navigeren op het water en hoe je vooruit komt met deze boot 😉  Dit is teamwork maar ook veel fun!

We gaan een mooi eind varen en tegen lunchtijd ontmoeten we elkaar midden op het meer. Elke boot heeft een mand met volop lekkers zoals heerlijke salades, vers brood en hartige lokale producten. Al dobberend op het water geniet je van een voedzame lunch. 

Mocht je zin hebben om te zwemmen? Neem een duik!


Tijdens het middagprogramma kun je kiezen uit:

– Workshop ‘gitaar maken’. 
Henri Grootenhuis bouwt al sinds 2009 deze fantastische gitaren van oude sigarendozen. Hij speelt op veel festivals en geeft inspirerende workshops aan kinderen en volwassenen. Tijdens deze workshop leer je hoe je van een oude sigarendoos een onwijs toffe gitaar kunt maken die het ook werkelijk doet! Je leert erop spelen en ‘s avonds kun je meedoen met de band bij het brandend vuur…

credits: CigarBox Henri (www.dutchinstruments4u.nl)

Workshop ‘koken op vuur’
Olv. Jeroen Nielen leer je de lekkerste gerechten maken op brandend houtvuur. Van grillen tot stoven en roken, je leert diverse technieken te gebruiken. Ook werken met de Dutch Oven komt aan bod. Met deze gietijzeren pan leer je de lekkerste broden en (hartige) taarten bakken.

credits: Jeroen Nielen (www.jeroennielen.com)

Dag 2: ochtend
We ontbijten in bushcraft-stijl: met havermoutpap, fruit, zelfgebakken brood en eitjes van de plaat.

middag: ervaar de energie van water
We gaan het water op, en ontmoeten elkaar midden op het meer. Elke boot heeft een houten box met daarin overdenkingsbriefjes. Neem er een uit, en als je wilt, deel jouw overdenking met je collega’s.

Lunch:
Voor de lunch bakken we bannocks op het vuur of staat er een heerlijke quiche klaar uit de Dutch Oven.

Einde van de middag:
Als het einde van de dag nadert, sluiten we dit onvergetelijk avontuur met je collega’s af.

Inbegrepen:

– koffie/ thee onbeperkt
– Een verzorgd ontbijt
– Twee lunches
– Uitgebreid diner van het vuur
Workshop ‘gitaar maken’
Workshop ‘koken op vuur’
– Live muziek bij het vuur
– gebruik van de (zeil)punters
– evt. vervoer per boot naar eiland

Excl. huur van een tent: € 75,- per tent  (7 persoons)

Kosten

De tweedaagse Business into The Waters met je bedrijf is al mogelijk vanaf € 285,-pp. (excl. BTW)
bij minimaal 12 personen. Neem voor overleg over de mogelijkheden contact op met Jannita via email: info@thewellbeingcircle.nl